Nieuws – Huisartsenpraktijk Kuinre – Kuinre

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Kuinre

Ruud Vermeer, apotheekhoudend huisarts
Jade Vermeer, apotheekhoudend huisarts

Huisartsenpraktijk Kuinre
Henric de Cranestraat 21 8374 KK Kuinre

Nieuws

Huisarts Ruud Vermeer zal per 1 april 2024 minder werkzaam zijn in de praktijk

Kuinre, 14-3-2024

Beste patiënten,

Na jarenlang met veel plezier als jullie huisarts gewerkt te hebben, wil ik aankondigen dat ik per 1 april 2024 minder werkzaam zal zijn in de praktijk. Het is tijd om van mijn pensioen te gaan genieten.

Wij hebben gelukkig een fijne, bekwame nieuwe huisarts gevonden. Dr. T. van der Zee zal vanaf 1 april 2024 op de maandag en vrijdag komen werken in de praktijk. Jade is en blijft praktijkhouder en werkt vanaf april op de dinsdag, woensdag en donderdag. Mijzelf zullen jullie nog af en toe tegenkomen op het spreekuur tijdens de vakantieperiodes.

Ik heb het erg fijn gevonden om in deze praktijk te kunnen werken en dat ik van jullie huisarts mocht zijn.

Na de goede doorstart die we afgelopen jaar hebben kunnen maken, laat ik nu met goed vertrouwen de praktijk achter. Mijn dank is groot aan het huidige team en aan Jade dat de doorstart is gelukt. De praktijk heeft weer een goede en gezonde toekomst.

Dank voor al uw vertrouwen.

Het lijkt mij leuk om jullie nog persoonlijk gedag te zeggen. Ik nodig u daarom van harte uit voor de afscheidsreceptie op 13 juni 2024 in de Botter. Vanaf 17.00 uur zie ik jullie graag verschijnen.

Hartelijke groet en mogelijk tot 13 juni op de afscheidsreceptie!

Ruud Vermeer

 

5 vragen over droge ogen

Publicatiedatum: 27-05-2024

Eén van de meest voorkomende klachten aan de ogen is het hebben van droge ogen. Wat zijn droge ogen? Hoe krijg je droge ogen? Welke klachten krijg je door droge ogen? En misschien wel de belangrijkste vraag: wat kun je eraan doen? We vroegen het oogarts Liselotte Aerts. Volgens haar zijn ...

Lees verder over '5 vragen over droge ogen' op www.gezondheidsnet.nl

Dit zijn de 7 gezonde voordelen van de zon

Publicatiedatum: 13-05-2024

Je ontbijt elke ochtend, slaapt voldoende en gaat op de fiets naar je werk. Dat klinkt als een goed recept voor meer energie. Maar je vergeet toch echt één ding: de zon! Een gezond portie zonlicht geeft ons niet alleen een fijn gevoel, maar boost ook je lichaam en geest op ...

Lees verder over 'Dit zijn de 7 gezonde voordelen van de zon' op gezondnu.nl

Gebruik je medicatie? De zon kan invloed hebben op bijwerkingen

Publicatiedatum: 03-05-2024

De zon is onze vriend en vijand. Met de juiste voorbereidingen zijn zonnestralen supergezond voor ons lijf. Maar niet voor niets blijven experts hameren op het belang van goed insmeren. Nóg belangrijker wordt insmeren wanneer je medicatie gebruikt. Welke invloed heeft de zon op de bijwerkingen van medicijnen?

Lees verder over 'Gebruik je medicatie? De zon kan invloed hebben op bijwerkingen' op gezondnu.nl

Nieuw Patientenportaal

Publicatiedatum: 08-06-2021

Het is nu mogelijk om gebruik te maken van ons nieuwe patientenportaal: MijnGezondheid.net Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net
Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Het portaal beschikt over verschillende functionaliteiten:
...

Lees verder over 'Nieuw Patientenportaal'