Apotheek – Huisartsenpraktijk Kuinre – Kuinre

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Kuinre

Ruud Vermeer, apotheekhoudend huisarts
Jade Vermeer, apotheekhoudend huisarts

Huisartsenpraktijk Kuinre
Henric de Cranestraat 21 8374 KK Kuinre

Apotheek

Informatie

De praktijk is apotheekhoudend en gecertificeerd.
De apotheek is dagelijks geopend tussen 15.00-17.00 uur.

Wij verzorgen alle medicatie, zowel door huisarts als door specialist voorgeschreven.

Herhaalmedicatie

Herhaalmedicatie ’s morgens voor 10 uur besteld, kunnen na 2 werkdagen tussen 15.00-17.00 uur worden afgehaald.

U kunt uw medicijnen herhalen via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net (download de app Medgemak!). Mocht dit niet lukken, dan kunt u uitgeknipte etiketten (van lege doosjes) in de brievenbus bij de apotheekbalie inleveren.

Bestellen vóór 10 uur Ophalen tussen 15.00-17.00 uur  
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Maandag
Vrijdag Dinsdag

Medicatiekluisje

Herhaalmedicatie kan ook voor u klaar worden gelegd in een kluisje naast de entree. Zo kan u op elk gewenst tijdstip uw medicatie ophalen. Als u hiervan gebruik wil maken, geef dit dan bij het herhaalverzoek aan. U ontvangt een email met instructies zodra de medicatie klaar ligt. Na 48 uur wordt de niet-opgehaalde medicatie uit het kluisje verwijderd en kunt u deze binnen openingstijden ophalen bij de apotheekbalie.

Medicijnen niet leverbaar

Helaas zijn er momenteel veel leveringsproblemen met medicatie. Dit is een landelijk probleem, wat alleen opgelost kan worden door de overheid en zorgverzekeraars. Wij proberen u zo goed mogelijk van de medicatie te voorzien. Het kan zijn dan bepaalde medicijnen niet direct leverbaar zijn. Mocht u voor minder dan 7 dagen in huis hebben en u medicatie niet leverbaar zijn, dan kunt u contact opnemen met de praktijk voor een alternatief.

Vragen aan de apotheek

Vragen betreffende uw medicatie kan u dagelijks stellen via een E-consult aan de apothekersassistente. Dit doet u via mijngezondheid.net rechts bovenaan de startpagina.

Baxter medicijnrol

U kunt ook uw medicijnen laten verpakken, u krijgt dan eens per twee of vier weken een rol waar alle medicijnen in zakjes zijn verpakt.
U kunt de assistente om verdere uitleg vragen.

Inleveren oude medicijnen

U kunt uw oude medicijnen bij ons inleveren, wij zorgen er voor dat ze op een verantwoorde manier worden afgevoerd en verwerkt. Graag de medicatie zonder doosjes inleveren.