Berichtgeving m.b.t. zomerperiode – Huisartsenpraktijk Kuinre – Kuinre

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Kuinre

Frans van der Steen, apotheekhoudend huisarts
Ruud Vermeer, apotheekhoudend huisarts

Huisartsenpraktijk Kuinre
Henric de Cranestraat 21 8374 KK Kuinre

Terug naar overzicht

Berichtgeving m.b.t. zomerperiode

Geachte heer/mevrouw, beste patiënt,

De vakantieperiode komt er aan. We willen ook in deze drukke periode waarbij veel collega’s afwezig zijn voor u klaar staan.

Om de huisartsen, assistentes en POH’s van hun welverdiende vakantie te kunnen laten genieten werken wij van maandag 18 juli t/m vrijdag 5 augustus met een beperkte bezetting. Om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt informeren wij u graag over een aantal zaken.

  1. Wij verzoeken u om uw herhaalmedicatie zoveel mogelijk te bestellen voor vrijdag 15 juli. Door tijdig te bestellen wordt de werkdruk in de zomerweken beperkt en bent u er zeker van dat u uw medicatie tijdig in huis heeft.
  2. Helaas moeten wij een aantal dagen de apotheek gesloten laten. De apotheek is gesloten op vrijdag 22 juli, vrijdag 29 juli, maandag 1 augustus en vrijdag 5 augustus. Het is dan niet mogelijk om uw herhaalmedicatie op te halen. De huisartsenpraktijk is op deze dagen uiteraard wel geopend en telefonisch bereikbaar.
  3. De doktersassistente kan van maandag 18 juli t/m vrijdag 5 augustus minder goed telefonisch bereikbaar zijn. Wij willen u daarom vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van het patiëntenportaal voor het stellen van vragen (e-consult), het maken van afspraken en het bestellen van herhaalmedicatie.

Wist u dat wij er ook voor kunnen zorgen dat uw medicatie automatisch klaar ligt? Dit heet de herhaalservice. Als u gebruik maakt van de herhaalservice hoeft u niet steeds uw medicatie te bestellen en krijgt u bericht van ons als uw medicatie weer klaarligt. U kunt zich hiervoor aanmelden bij een van onze assistentes.

 

Wij danken u alvast voor de medewerking,

 

Met vriendelijke groeten,

Team Huisartsenpraktijk Kuinre

Publicatiedatum: 29-06-2022